Η «DOCTUM ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. – Κ.Τ. ΓΙΟΚΑΡΗΣ & ΣΙΑ», είναι μια φαρμακευτική, βιομηχανική και εμπορική εταιρεία, με έδρα την Παιανία, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Ιδρύθηκε το 1968 και παρασκευάζει φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα, διαλύματα Τεχνητού Νεφρού και διάφορα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της DOCTUM εκτείνονται σε έκταση 5 στρεμμάτων, σε τριώροφο κτήριο και σε απόσταση 17 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, με σημαντικό πλεονέκτημα στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, αλλά και στην στελέχωση της με το ικανότερο δυνατό εξειδικευμένο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Η DOCTUM διαθέτει επίσης εκτεταμένη οργάνωση διανομής, η οποία καλύπτει τα Κρατικά Νοσοκομεία και Ιδιωτικές Κλινικές όλης της χώρας.

Οι βιομηχανικές και λοιπές εγκαταστάσεις λειτουργούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP). Τα εργαστήρια έχουν εκσυγχρονιστεί με αυτόματες και ημιαυτόματες μηχανές που εξασφαλίζουν την πλήρως ελεγχόμενη παραγωγή των προϊόντων, τα οποία παρασκευάζονται σύμφωνα με τα πρόσφατα αυστηρά διεθνή πρότυπα και τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές.

Η DOCTUM μπορεί να παρασκευάζει και να συσκευάζει όλες τις φαρμακοτεχνικές μορφές όπως: δισκία διαφόρων μορφών, κάψουλες, υγρά, κρέμες, σιρόπια, υπόθετα, διαλύματα αιμοκάθαρσης και πολλά άλλα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Από το 1975, η DOCTUM παρασκευάζει και διαθέτει διαλύματα αιμοκάθαρσης και πλήθος προϊόντων που έχουν σχέση με τον Τεχνητό Νεφρό. Με αυτά τα προϊόντα και υλικά εφοδιάζει ένα μεγάλο μέρος της αγοράς και εξυπηρετεί τα περισσότερα Κρατικά Νοσοκομεία και Ιδιωτικές Κλινικές της χώρας.

Στο τέλος του 1985, για λόγους καλύτερης οργάνωσης και διανομής, η DOCTUM ίδρυσε την θυγατρική εταιρεία «DOCTOPHARMA ΤΗΛΕΜ. Κ. ΓΙΟΚΑΡΗΣ & ΣΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Ο.Ε.», η οποία στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της DOCTUM, και έχει αναλάβει την εισαγωγή και διανομή φίλτρων αιμοκάθαρσης και άλλων εισαγόμενων υλικών για τις Μονάδες Τεχνητού Νεφρού. Η DOCTOPHARMA διαθέτει πλήρη σειρά φίλτρων αιμοκάθαρσης που παρασκευάζονται σε εξειδικευμένα εργοστάσια της Ελβετίας και της Ιταλίας.

Τα τελευταία χρόνια η DOCTUM, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην δημιουργία Μονάδων Τεχνητού Νεφρού σε συνεργασία με άλλους φορείς.

Σήμερα διαθέτει συνολικά πέντε Μονάδες Τεχνητού Νεφρού που εξυπηρετούν συνολικά 600 ασθενείς.

Ειδικότερα δύο από τις παραπάνω Μονάδες Τεχνητού Νεφρού θυγατρικές της DOCTUM A.E. στεγάζονται σε ιδιόκτητα κτήρια με τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό. Και συγκεκριμένα: η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης BIONEPHROS Α.Ε. στο Μοσχάτο  με 34 θέσεις αιμοκάθαρσης και η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης EURONEPHROS Α.Ε. στους Αμπελόκηπους με 45 θέσεις αιμοκάθαρσης.

Όραμα και αξίες

Image

Ενσυναίσθηση

Image

Ακεραιότητα

Image

Ομαδικότητα

Image

Αριστεία στην εξυπηρέτηση του ασθενή

Image

Υπευθυνότητα

Image

Συνεχής βελτίωση

Είπαν για εμάς