Στον όμιλο DOCTUM Κ. ΓΙΟΚΑΡΗΣ & Σία αποστολή μας είναι να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με στόχο να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας όσο το δυνατόν περισσότερη και καλύτερη ζωή.

Έχοντας ως αφετηρία αυτήν την επιδίωξη, δημιουργήσαμε την EURONEPHROS αποβλέποντας στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους βελτίωσης και παράτασης της ζωής των ασθενών, καθώς και τη δυνατότητα να ικανοποιούνται, με ασφάλεια και αξιοπρέπεια, οι βασικές και επιβεβλημένες ανάγκες τους. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία διαθέτει, άλλωστε, πολυετή εμπειρία στον χώρο της Υγείας και συγκεκριμένα της αιμοκάθαρσης, δίνοντας έμφαση τόσο στην ποιότητα, όσο και στη φροντίδα όλων των αναγκών των νεφροπαθών.

Η προσπάθειά μας αυτή, της αύξησης, δηλαδή, του προσδόκιμου της επιβίωσης, δεν περιορίζεται μόνο στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του νοσήματος ή την πρόσκαιρη ανακούφιση από τα διάφορα συμπτώματα, αλλά περιλαμβάνει οτιδήποτε σχετίζεται με το σύνολο των σωματικών λειτουργιών του ασθενούς.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή νεφρική φροντίδα, πάντα προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών, μέσα από ένα εύρος θεραπειών που εκτείνονται από την προληπτική φροντίδα, την αιμοκάθαρση, μέχρι και τη διαχείριση των συννοσηροτήτων που εμφανίζουν οι ασθενείς και την αιμοκάθαρση κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Η εξατομίκευση της φροντίδας βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας, η οποία και ενισχύεται από τον συνεχώς εξελισσόμενο τεχνολογικό εξοπλισμό. Επιθυμούμε να διασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα και να υποστηρίζουμε τους ασθενείς σε κάθε στάδιο της θεραπείας τους. Το μοντέλο συνεπούς φροντίδας που διαθέτουμε μπορεί να διασφαλίσει υψηλού επιπέδου ιατρικά αποτελέσματα, καθώς και την ασφάλεια των ασθενών.

Εκτός από τις τεχνολογίες αιχμής, οι έμπειροι νεφρολόγοι, καρδιολόγοι, αγγειοχειρουργοί και το νοσηλευτικό μας προσωπικό, επιμορφώνονται διαρκώς για να διασφαλίσουμε ότι συμβαδίζουμε με τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις και τους κανονισμούς υγειονομικής περίθαλψης. Μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, καθώς και τους τακτικούς εσωτερικούς ελέγχους ασφάλειας και ποιότητας, οι πολιτικές και οι διαδικασίες μας βελτιώνονται συνεχώς, ως απάντηση στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των ασθενών, αλλά και στις εθνικές απαιτήσεις.

Συνεχίζοντας την πολυετή παράδοση και τις υψηλής ποιότητας προδιαγραφές παροχής υπηρεσιών προς όλους τους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς, η EURONEPHROS εγγυάται ποιοτικές υπηρεσίες στους άριστα διαμορφωμένους χώρους των σύγχρονων εγκαταστάσεών της. Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας ακούσουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας βοηθήσουμε να εξασφαλίσετε την υγεία σας και να επιστρέψετε σε έναν ποιοτικό και αξιοπρεπή τρόπο ζωής.

Όραμα και αξίες

Image

Ενσυναίσθηση

Image

Ακεραιότητα

Image

Ομαδικότητα

Image

Αριστεία στην εξυπηρέτηση του ασθενή

Image

Υπευθυνότητα

Image

Συνεχής βελτίωση

Είπαν για εμάς