Στη EURONEPHROS προσπαθήσαμε να εκσυγχρονίσουμε την κλινική μας με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, εφάμιλλες των πιο σύγχρονων νεφρολογικών κέντρων του εξωτερικού.

Για το λόγο αυτό πετύχαμε την καλύτερη δυνατή εγκατάσταση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας του Γερμανικού οίκου B.BRAUN. Το νερό της αιμοκάθαρσης είναι επεξεργασμένο με αντίστροφη όσμωση διπλής επεξεργασίας, που παρακολουθείται ON LINE, ενώ τα φίλτρα της αιμοκάθαρσης είναι, τελευταίου τύπου συνθετικής μεμβράνης, των οίκων Medica Ιταλίας και Dialife Ελβετίας.

Για την στελέχωση της μονάδας μας σε ανθρώπινο δυναμικό δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή επιστημονικού και νοσηλευτικού προσωπικού, έτσι ώστε η ιατρική δεοντολογία αλλά και η επαγγελματική ηθική να εναρμονίζονται πλήρως με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των ασθενών. Στο πλαίσιο αυτό, η EURONEPHROS διαθέτει έμπειρους νεφρολόγους, καρδιολόγους και αγγειοχειρουργούς με πολυετή επιστημονική πείρα για την παρακολούθηση των αιμοκαθαιρομένων.

Η μονάδα διαθέτει όλα τα μηχανήματα και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, τα απαραίτητα για τις ανάγκες των ασθενών όπως:

  • Μετρητής αερίων αίματος
  • Ηλεκτροκαρδιογράφος
  • Απινιδωτής
  • Συσκευή αναρρόφησης
  • Σετ διασωλήνωσης
  • Πιεσόμετρα
  • Οξύμετρο, κ.λπ.

Τα νέας γενιάς μηχανήματα αιμοκάθαρσης που διαθέτουμε στην κλινική μας έχουν σχεδιαστεί, ώστε να προσφέρουν μια πλήρως αποδοτική, ανεμπόδιστη κι ευχάριστη συνεδρία αιμοκάθαρσης, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε ασθενούς, μειώνοντας τις πιθανές επιπλοκές και εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ανεκτικότητα στη θεραπεία.

Οι παρεχόμενες από την Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης υπηρεσίες, τιμολογούνται σύμφωνα με τα καθοριζόμενα από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Τα υλικά (φίλτρα και βελόνες αιμοκάθαρσης), τιμολογούνται στις τιμές του Κρατικού Παρατηρητηρίου Τιμών. Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν και για ιδιώτες ή ασφαλισμένους σε άλλους ασφαλιστικούς οργανισμούς καθώς και για τους κατόχους κάρτας Ευρωπαίου Πολίτη.

Όραμα και αξίες

Image

Ενσυναίσθηση

Image

Ακεραιότητα

Image

Ομαδικότητα

Image

Αριστεία στην εξυπηρέτηση του ασθενή

Image

Υπευθυνότητα

Image

Συνεχής βελτίωση

Είπαν για εμάς