Στη σύγχρονη μονάδα αιμοκάθαρσης EURONEPHROS οραματιζόμαστε έναν κόσμο, όπου ο κάθε ασθενής θα μπορεί να απολαμβάνει ικανοποιητική ποιότητα ζωής, αντιμετωπίζοντας με ουσιαστικό τρόπο τη νεφρική ανεπάρκεια και τις επιπτώσεις της.

Επιθυμούμε να είμαστε η νεφρολογική κλινική που θα επιλέγουν οι ασθενείς με στόχο να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας και σταθερού επιπέδου υπηρεσίες, ώστε να έχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα για τις ανάγκες τους. Εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και οικείο περιβάλλον, εμπνέουμε στον ασθενή εμπιστοσύνη και σιγουριά.

Στις καθημερινές μας δραστηριότητες προσπαθούμε πάντα να δίνουμε ελπίδα στους ασθενείς μας και να στοχεύουμε στην καινοτομία, χαράζοντας το δρόμο για ένα μέλλον με καθολική πρόσβαση στη φροντίδα και ποιοτικές θεραπείες.

Φιλοδοξία μας να επαναπροσδιορίσουμε όλα τα πρότυπα φροντίδας της νεφρικής νόσου, μέσα από την ενσυναίσθηση και την ακλόνητη αφοσίωση στο έργο μας. Μαζί, οραματιζόμαστε έναν κόσμο όπου η νεφρική νόσος δεν είναι εμπόδιο, αλλά μια πρόκληση που πρέπει να ξεπεραστεί, και όπου κάθε ταξίδι προς την ευεξία αντιμετωπίζεται με υποστήριξη, αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Οι αξίες μας

Στη EURONEPHROS εκπληρώνουμε το όραμά μας με οδηγό τις αξίες μας.

Οι αξίες μας αποτελούν το θεμέλιο του επιχειρηματικού μας μοντέλου και δημιουργούν τη βάση της επιτυχημένης ανάπτυξής μας. Καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες, τους ασθενείς μας, προσδίδοντας νόημα στον κύκλο της επαγγελματικής μας ζωής. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την κουλτούρα και τους ανθρώπους μας, που αγωνίζονται με πάθος για να προσφέρουν την καλύτερη φροντίδα. Με αίσθηση κοινωνικής ευθύνης, εφαρμόζουμε καθημερινά ένα σύστημα αξιών, που υποστηρίζει το έργο μας:

Ενσυναίσθηση

Στην EURONEPHROS, η ενσυναίσθηση είναι ο πυρήνας όλων όσων προσφέρουμε. Προσεγγίζουμε κάθε ασθενή με ευγένεια και κατανόηση, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και το θάρρος που χρειάζεται για την αντιμετώπιση της νεφρικής νόσου. Δημιουργώντας ένα υποστηρηκτικό περιβάλλον, επιθυμούμε ο κάθε ασθενής να νιώθει πως βρίσκεται κάπου που τον εκτιμούν, τον σέβονται και τον φροντίζουν.

Ακεραιότητα

Τηρούμε πάντοτε τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα, τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια σε όλες τις αλληλεπιδράσεις μας. Πιστεύουμε στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μας, τις οικογένειές τους και την κοινότητα μέσω της ανοιχτής επικοινωνίας, της υπευθυνότητας και της ακεραιότητας σε κάθε απόφαση που παίρνουμε.

Ομαδικότητα

Ένας για όλους και όλοι για έναν! Στην Euronephros η ομαδικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της καθημερινής μας δραστηριότητας. Όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής εργάζεται και συνεργάζεται για να παρέχει ολοκληρωμένη και συντονισμένη φροντίδα στους ασθενείς μας, εξασφαλίζοντας έτσι τα βέλτιστα θεραπευτικά αποτελέσματα. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες, κουλτούρα και στόχους.

Αριστεία στην εξυπηρέτηση του ασθενή

Το να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των ασθενών μας είναι ο λόγος της ύπαρξής μας. Για το λόγο αυτό, επιδιώκουμε καθημερινά την κατανόηση των αναγκών όσων εξαρτώνται από τις υπηρεσίες μας και να υπερβαίνουμε συνεχώς τις προσδοκίες τους.

Υπευθυνότητα

Η πολυπλοκότητα της ανθρώπινης ύπαρξης δεν μπορεί να προσεγγιστεί διαφορετικά, παρά μόνο με υπευθυνότητα, σεβασμό και διάθεση προσαρμογής σε διαφορετικές συνθήκες. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εκπλήρωση της κάθε μας δέσμευσης, καθώς και των συνεπειών αυτών.

Συνεχής βελτίωση

Δεν επαναπαυόμαστε και δεν ικανοποιούμαστε ποτέ. Η συνεχής έρευνα μας βοηθά στην αναβάθμιση της γνώσης μας και στην επιστροφή αυτής στους ασθενείς μας ως αναβαθμισμένη υπηρεσία φροντίδας.

Όραμα και αξίες

Image

Ενσυναίσθηση

Image

Ακεραιότητα

Image

Ομαδικότητα

Image

Αριστεία στην εξυπηρέτηση του ασθενή

Image

Υπευθυνότητα

Image

Συνεχής βελτίωση

Είπαν για εμάς